«Про своїх клієнтів звикли дбати», – керівник єдиної на території міста газової заправки

Майже два роки тому золотонісці, із числа власників автомобілів з газовим обладнанням, отримали приємну новинку у вигляді відкриття єдиної на теренах Золотоноші АГЗС. Зручне місце розташування, звична якість палива від відомого бренду, а також низькі ціни – такі основні переваги запропонувала місцевим водіям станція VNT на вулиці Обухова.

Сама компанія “VNT-Group” успішно працює на ринку нафтопродуктів ще з далекого 2004 року. На сьогодні – це мережа, котра представлена вже в понад 50 населених пунктах різних регіонів країни. Головна філософія діяльності та розвитку – професійне обслуговування з боку досвідченого персоналу, висока якість палива, стабільна цілодобова робота, а також доцільне територіальне розташування.

Не стала винятком і Золотоноша, де локація була обрана з міркувань можливості швидкого доступу до неї. Територія, що розташована поруч із базою металевих виробів, знаходиться у двох хвилинах їзди від центру міста. Охочим поповнити свої газові запаси віднедавна не доводиться блукати за межі Золотоноші в пошуках пального.

vnt-золотоноша-05

– Про своїх клієнтів звикли дбати й цінувати їх завжди, тому ще перед відкриттям головною задачею була максимальна відкритість до автовласників та врахування їхніх потреб. Місце розташування – справа одна, проте мережа VNT ще й пропонує доволі вигідну систему бонусів та знижок для постійних клієнтів. Найбільше ж зверну увагу на нашому відточеному рецепті співпраці з підприємствами та організаціями. Безготівкові розрахунки, прозорі операції, зручна система паливних карток – нам справді є чим зацікавити корпоративних покупців, – коментує діяльність АГЗС в Золотоноші керівник регіонального підрозділу Тетяна Цимбалюк.

На останньому пункті представники VNT спиняються більш детально. Паливні картки, за їхніми словами,  – це найбільш зручна і сучасна форма безготівкового розрахунку й обслуговування для всіх видів підприємств. Одна з поширених систем – так званий «Літровий гаманець», коли корпоративний клієнт сплачує певну кількість літрів за ціною, яка існує на момент оплати. Тобто ціна на газ для нього не змінюється до тих пір, поки він не спише всі сплачені об’єми. Крім того, заправлятися можна і в кредит, а оплату здійснювати один чи декілька разів на місяць, за фактом спожитого палива за попередній період. Існує й можливість завчасного поповнення свого карткового рахунку VNT.

vnt золотоноша 01

Також тут надають можливість вільно отримувати інформацію про стан особового рахунку та списки АГЗС з їхніми координатами за допомогою E-mail та SMS-інформування індивідуально для кожного клієнта. Використання ж карток VNT дає переваги у вигляді знижок на паливо, контролю й обліку коштів і операцій, простого способу поповнення рахунку, можливості встановлення добового (або місячного) ліміту палива, а також надання повної інформації про баланс палива по кожній картці.

– Ми робимо все можливе для того, щоб, відвідавши нашу заправку, людина захотіла повернутися туди знову. Висока якість газу і пристойний сервіс – це те, що, за нашими уявленнями, необхідно кожному автомобілісту для максимально приємного проведення часу в дорозі, – резюмує Тетяна Цимбалюк.

Відвідати газову станцію VNT можна цілодобово за адресою: вулиця Обухова, 41. Тут вже працює термінал бонусної системи, система розрахунку банківськими картками, а також накопичувальна система знижок.

vnt-золотоноша-02 vnt-золотоноша-03 vnt-золотоноша-04vnt-золотоноша-06