Підсумки дня – 11-12 серпня [ФОТО, ВІДЕО]

ЖКГ. Станом на 11 серпня на аварійному колекторі працівники генерального підрядника вийшли на фінішну пряму в процесі викопування котлована останньої ділянки першого етапу будівництва. Паралельно з цим проведено підготовчі роботи для облаштування труб нової системи водовідведення. Причиною сповільнення робіт була ділянка, через яку пролягає чимало комунікацій, тому більшість робіт тут доводилося проводити вручну. 

ЖКГ. В суботу, незважаючи на вихідний день та спеку, роботи на аварійному колекторі тривають. Розпочато облаштування труб нової системи водовідведення.

ЖКГ. Будівництво нових доріг в Золотоноші: шляховики закінчили перший етап капітального ремонту вулиці Нагірна.

золотоноша вулиця нагірна

ЖКГ. Згідно рішення Виконкому, за погодженням з начальником золотоніського відділу Нацполіції на вулицях Благовіщенська, Черкаська та Горького заборонено рух вантажного транспорту. На перших двох вулицях комунальники вже встановили відповідні знаки. На Горького знаки планується облаштувати в понеділок зранку.

Суспільство. Не всім “європейцям” до вподоби новації Центральної районної лікарні у вигляді шлагбауму на в’їзді до своєї території. Медичний заклад опублікував відео завзятої боротьби двох молодиків із технічною перешкодою, котрі на цю принципову справу не пошкодували навіть бампер свого автомобіля.

Суспільство. В Золотоніському таборі Maximum відбувся четвертий чергового табору для молоді.

табір maximum

Погода. На початку наступного тижня, з наближенням західного циклону, спека спадатиме. За повідомленням обласного Гідрометцентру, пройдуть окремі дощі.

Надзвичайні ситуації. До 14 серпня в лісах Черкащини утримається переважно надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Погода створює передумови виникнення лісових пожеж. В усіх лісгоспах області організовано цілодобове чергування державної лісової охорони, з метою оперативного виявлення та гасіння лісових пожеж. В обласному управлінні лісового та мисливського господарства нагадують, що під час надзвичайної пожежної небезпеки вступає в силу заборона відвідування громадянами лісів та в’їзду до зелених масивів транспортних засобів. Заборона діє для всіх, окрім працівників державної лісової охорони. Доступ до лісів обмежується згідно розпорядження Черкаської ОДА №71 від 9.02.2017 «Про заходи щодо запобігання виникненню лісових пожеж та дотримання вимог правил пожежної безпеки в лісах області на 2017-2019 роки». Закликають усіх бути пильними та обережними задля збереження нашого спільного багатства – лісів Черкащини!