Золотоноша вдруге вирушає в масову подорож до Карпат [ВІДЕО]

Торішні відвідини Говерли за участі трьох сотень містян залишилися в пам’яті учасників назавжди. Проте ті емоції і той запал ще влітку минулого року свідчили про одне – та поїздка точно не була останньою. Як і минулого разу, головним чинником подібного масового дозвілля стала місцева Ліга Сміху, котра наприкінці травня завершила свій вже другий сезон. Захід, що має на меті благодійні цілі у вигляді допомоги землякам, котрі опинились у скрутному становищі, не може не завершитись масштабним єднанням. І де, як не в українських Карпатах, отримати кращі згадки дружній і активній золотоніській громаді?

Як і торік золотонісці разом вирушають на захід України. Централізовано і згуртовано. Головна мета – проведення Суперфіналу між переможцями нинішнього та попереднього сезонів Ліги Сміху. У двобої серед мальовничих гір зійдуться команди “На лабутенах” (викладачі Технікуму ветеринарної медицини) та “Активія” (збірна освітян міста). Крім того, свої номери поза програмою покажуть й інші команди-учасники Ліги.

Тим часом, учасники Суперфіналу, активно готуючи свої виступи, встигли записати відео-прев’ю свого мега-батлу, запрошуючи вболівальників до мальовничого карпатського містечка. Наразі вже, разом з учасниками сезону Ліги Сміху, вболівальниками та тими, хто виявив бажання, нараховується близько 300 потенційних учасників масового виїзду. Долучитись до поїздки можна скориставшись телефонами /067/ 336-66-05 та 5-21-72 (гаряча лінія міського голови).

Програма поїздки:

29 червня, 20:00 – виїзд з міста. Збір, що й традиційно, на центральній площі міста.
30 червня, ранок. Прибуття до Яремче, розселення, відпочинок. Індивідуальні екскурсії містом. Адаптація та акліматизація. Справжня вечірня ватра!
1 липня, перша половина дня – автобусні екскурсії навколишніми туристичними об’єктами, друга – суперфінал Ліги Сміху в тамтешньому Будинку культури
2 липня – масове підкорення Говерли.
3 липня, ранок – від’їзд, автобусні екскурсії дорогою додому.