Вінничани переймають досвід золотоніських комунальників

Успішне запровадження фахівцями КП «Міський Водоканал» альтернативного опалення золотоніських навчальних закладів знайшло свій відгук в далекому містечку Бершадь, що на Вінничині. У вівторок знайомитись із досвідом приїздив тамтешній інженер відділу освіти. Його місто має намір серйозно взятися за переобладнання котелень, тому візит на Черкащину має стати в нагоді для подальшого планування локальної енергетичної міні-реформи.

В процесі екскурсії Михайло Климчак разом з керівником «Водоканалу» Сергієм Кузнєцовим завітали до нових котелень на базі 2-ї, 3-ї та 6-шкіл. Дісталися і до нового проекту – спорудження котельні, котра буде опалювати золотоніську гімназію і новий басейн. Головна мета – наочно познайомитися із умовами встановлення подібних комплексів, принципами роботи, визначити, чи задовольнить це вимоги, поставлені сучасністю перед Бершаддю та районом.

– Із місцевою владою намагаємося переймати корисний досвід інших людей. У вас, як бачу, дуже гарно виходить вести міське господарство. Принаймні по місту видно – красиве і охайне. Котельні акуратні, бачимо тепер сенс у їхньому встановленні, – прокоментував візит гість із Вінничини.

Михайло Климчак Бершадь 1 Михайло Климчак Бершадь 2