Тетяна Терещенко » “GoldenBrainsZolo” на фестивалі інноваційної освіти “Відкривай Україну” [ФОТО]

3 червня у місті Вінниця відбувся півфінал освітнього проекту “Відкривай Україну”. Виконавши завдання шкільного та міського етапів цього проекту, наша команда “GoldenBrainsZolo” також отримала можливість відвідати Фестиваль. Там ми продемонстрували широкій громаді свої досягнення, отримані в результаті навчання під час проекту.

Команда мала дві можливості презентувати себе. Перша – це відкрита статична презентація, де учасники могли презентувати свої здійснені проекти перед відвідувачами Фестивалю, які в свою чергу виставляли бали до загальної оцінки команди. Друга – це презентація проектів на сцені, яка оцінювалася компетентним журі та іншими командами. Окрім власних презентацій, учасникам потрібно було оцінити роботу інших команд. Додавати голоси до оцінки могли навіть гості Фестивалю.

Також діти та вчителі мали змогу відвідати різноманітні лекції, майстер-класи та тренінги з екології, фінансової грамотності, медіа, здорового харчування, скаутингу та інновацій в освіті. Впродовж дня проводилася виставка вищих навчальних закладів неформальної освіти та проектів команд-учасниць освітнього проекту “Відкривай Україну” з малих міст України, а також презентація настільної екологічної гри “Еко-Батл”.

День був надзвичайно цікавий та насичений. В підсумку всі учасники команди отримали сертифікати про успішне проходження навчання в рамках всеукраїнського освітнього проекту “Відкривай Україну” у партнерстві з креативною академією iWonder. Але на цьому подорож не закінчилась. Після закриття Фестивалю команда змогла насолодитися прогулянкою Вінницею та переглядом шоу фонтанів.

Загалом Фестиваль став не лише підсумком важкої праці, а й можливістю поспілкуватися з цікавими людьми, отримати чудовий досвід. І ми використали її на повну. Тож щиро дякуємо міській владі за надану можливість відвідати це дійство.

Тетяна Терещенко,
вчителем-модератор команди “GoldenBrainsZolo”,
вчитель зарубіжної літератури та художньої культури СШІТ №2

СШІТ Відкривай Україну 1 СШІТ Відкривай Україну 2 СШІТ Відкривай Україну 3 СШІТ Відкривай Україну 4 СШІТ Відкривай Україну 5 СШІТ Відкривай Україну 6 СШІТ Відкривай Україну 7 СШІТ Відкривай Україну 8 СШІТ Відкривай Україну 9