“Не полишає захоплення ентузіазмом” – командир 156 полку про участь військових у Лізі Сміху [ФОТО]

Місцеву «Лігу сміху» у Золотоноші проводять другий рік поспіль. Нинішній сезон стартував ще в жовтні, тоді перший етап конкурсу жартів зібрав аж 12 команд. Та до фіналу, який відбувся наприкінці травня, дійшли лише 5 найсильніших, серед яких опинилася команда військової частини, дислокованої у місті Золотоноша, «Контрольний вистріл». Подивитися на цю гумористичну “битву” прийшло мало не все місто, тож у залі місцевого Будинку культури яблуку ніде було впасти.

– Мене не полишає захоплення тим ентузіазмом, з яким готувалися до змагань наші хлопці, з яким піднесенням поспішали вони на тренування,- зазначив командир полку Олег Василенко. – Підготовка до конкурсу відбувалася у вільний від виконання службових обов’язків час, якого у військовослужбовців не так і багато. Але, сумлінно виконавши всі поставлені завдання, солдати невтомно писали пісні та вигадували жарти, обговорювали костюми та збирали реквізит для номерів.

Кожен вихід команди військовослужбовців на сцену супроводжувався оплесками та сміхом глядачів. І хоч вони й не перемогли у фіналі, але «Контрольний вистріл» ще раз довів, що наша армія вміє багато чого. Хлопці ж назавжди залишаться у серцях жителів міста, завоювавши їхню любов та прихильність.

контрольний вистріл 1 [870_650] контрольний вистріл 2 [870_650] контрольний вистріл 3 [870_650] контрольний вистріл 4 [870_650] контрольний вистріл 5 [870_650]