В Золотоноші розпочинає роботу приватний медичний центр

Отримати послуги приватних фахівців золотонісці зможуть вже незабаром у новому медичному закладі в центрі міста. Обслуговуватимуть пацієнтів фахівці з неврології, дерматології, венерології та гінекології на четвертому поверсі будівлі 68-А, що на вулиці Шевченка. Відкриття закладу заплановане на 15 травня.

Головне завдання центру – забезпечити якісне лікування як для жителів, так і для гостей міста. Серед головних пріоритетів автори відзначають турботу про пацієнта, використання передових методик лікування, конфіденційність і професіоналізм лікарів. Із понеділка приватний медичний центр пропонує анонімну консультацію фахівців різних напрямків, котрі допоможуть ефективно вирішити цілий ряд проблем зі здоров’ям.

– Медицина – це особливий напрямок діяльності, позаяк кожен день ви маєте справу з людськими життями. Це – велика відповідальність. Розпочинаючи повноцінну діяльність в Золотоноші, ми розуміємо, не можемо дозволити собі проявити халатність чи байдуже ставлення до своєї роботи, адже люди відплатять нам тою ж монетою. Найважливіше – це бажання надавати якісні послуги пацієнтам. В першу чергу ми повинні і будемо думати про пацієнтів, і про те, щоб надавати якісний медичний сервіс при вирішенні тієї проблеми, з якою до нас звертаються пацієнти, – коментує початок роботи закладу його засновник Григорій Величко.

Приватний медичний центр Золотоноша 1

Нині до приміщення додають останні штрихи перед відкриттям, а лікарі вже готуються надавати цілий ряд послуг. Невролог золотоніського приватного медичного центру діагностуватиме й лікуватиме захворювання центральної (головного та спинного мозку) та периферичної нервової системи Мова йде про захворювання хребта, головний біль, запаморочення, шум у голові, біль в хребті, затерпання в кінцівках, порушення сну, депресію та неврози.

Приватний медичний центр Золотоноша 2

Спеціалізація дерматовенеролога – псоріаз, екзема, дерматити, грибкові захворювання, атопічний дерматит, захворювання волосся, хронічні простатити, масаж передміхурової залози, порушення потенції, венеричні захворювання, цифрова дерматоскопія, кріотерапія, видалення радіохвильовим методом бородавок та кондилом.

Гінеколог діагностуватиме та лікуватиме захворювання жіночих статевих органів.

Приватний медичний центр Золотоноша 3

Також серед послуг тут відзначають експрес-діагностику ВІЛ-інфекцій та гепатиту С.

Прийом проводиться за попереднім записом, а зв’язатися із приймальнею приватного центру можна буде за телефонами /063/ 442-99-28 та /097/ 540-58-13. Адреса закладу – Золотоноша, вулиця Шевченка 68-А, 4 поверх, кабінет 28.

Приватний медичний центр Золотоноша 4