Пожежна частина отримала новий автомобіль [ФОТО, ВІДЕО]

Начальник обласного Управління ДСНС Віктор Гвоздь учора, в рамках робочого візиту до Золотоноші, вручив рятувальникам місцевого райвідділу ключі від нового пожежного автомобіля «МАЗ». За словами посадовця, таких подій не відбувалося вже давно, проте останні зміни й реформи, що відбуваються в Україні, дозволили надзвичайникам отримати в цьому напрямку належну підтримку.

– Отримавши сучасну техніку, рятувальники району зможуть значно покращити виконання поставлених на них завдань. Нове авто відрізняється своєю компактністю, комфортнішими умовами та кращими технічними можливостями, у порівнянні із автомобілями, які є на озброєнні у рятувальників. Це дозволить ефективніше боротися з пожежами, адже автомобіль може вивозити значно більше вогнегасних речовин, дозволяє зменшити час на ліквідацію пожежі, а це, в свою чергу, підвищує захист та безпеку громадян», – цитує генерал-майора Гвоздя прес-служба обласного управління ДСНС.

До цих долучився і депутат обласної ради Вадим Гайович, наголосивши, тисячі виїздів, які працівники ДСНС здійснюють щорічно, – це не статистика, а яскрава ілюстрація того ступеня ризику, котрому вони піддаються щодня. За словами обранця, минулого року за рахунок обласного та місцевих бюджетів вдалось покращити матеріально-технічний стан пожежно-рятувальних підрозділів на суму більше 3-х мільйонів гривень. Сьогодні ж ми автопарк рятувальників поповнюється вже за кошти Держбюджету.

Відзначаючи активну громадську позицію, самовіддану та бездоганну службу, Віктор Гвоздь вручив кращим рятувальникам золотоніського підрозділу, ветеранам Служби, а також керівникам промислових підприємств, які значну увагу приділяють питанням покращення цивільного захисту в регіоні Почесні грамоти та Подяки. На завершення урочистостей, гості оглянули нову техніку, а також, з огляду на децентралізацію та створення в районі об’єднаних територіальних громад, обговорили питання покращення стану цивільного захисту в регіоні.

Золотоніська ДПРЧ 1 Золотоніська ДПРЧ 2 Золотоніська ДПРЧ 3 Золотоніська ДПРЧ 4 Золотоніська ДПРЧ 5 Золотоніська ДПРЧ 6 Золотоніська ДПРЧ 7 Золотоніська ДПРЧ 8 Золотоніська ДПРЧ 9 Золотоніська ДПРЧ 10