Золотонісців запрошує оновлений медичний центр «ДокторПРО» в Черкасах

Медичний центр «ДокторПРО», послугами якого користуються й жителі Золотоноші,  змінює адресу та відкриває нові відділення. З квітня установа розширила свою діяльність і відтепер надає своєї послуги золотонісцям в Черкасах на вулиці Чехова, 43 (зупинка «Університет» біля ТРЦ «ДЕПОт»).

Протягом шести років фахівці старанно працювали  над покращенням стану здоров’я пацієнтів у відділеннях проктології та дерматології.  За цей період  допомогу отримали понад 10 000 пацієнтів  Черкащини.  Прислухались до порад і зауважень, для чого була створена служба контролю якості. Кожен відвідувач має можливість звернутися зі своїм коментарем щодо надання послуг, який тут обов’язково розглядають разом з керівництвом.

– За період роботи центру ми отримали дуже багато дзвінків, завдяки яким стало зрозуміло, що люди не можуть знайти, де вирішити певну проблему, скажімо, в урології, чи отримати послугу ендоскопічного відділення, пройти певні види діагностики, тощо, – розповідають у медичному центрі.

Проаналізувавши  всі можливості, фахівці прийняли рішення про розширення «ДокторПРО». Особливістю розширеного  медичного центру є надання послуг з лікування інтимних чоловічих проблем у відділенні урології.  Це лікування  натуральними препаратами проблем, лікування простатиту та покращення якості життя при аденомі простати. Паралельно тут можна пройти УЗД та  діагностику,  що вимірює циркуляцію крові  та чутливість статевих органів.

У відділенні  гінекології  лікар вищої категорії надає послуги з лікування широкого спектру  гінекологічних захворювань  та радіохвильового-безболісного лікування ерозії шийки матки. Проводиться підбір сучасних методів контрацепції  та медикаментозне переривання вагітності на ранніх термінах (до 6 тижнів).

У відділені ж гастроентерології  фахівець здійснюватиме  лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, також можливо здійснити УЗД внутрішніх органів  та пройти ендоскопічне обстеження силами досвідченого лікаря.

Крім цього золотонісці матимуть змогу отримати консультацію ендокринолога та послуги фототерапії, та здати аналізи. За більш детальної інформацією можна цілодобово звертатись за номером 068-458-0000  цілодобово. Запис на прийом до лікарів центру вже проводиться!

ДокторПРО