Золотоніська молодь розповіла про відвідини книжкового фестивалю Chebookfest [ФОТО]

Минулого вікенду Золотоніський молодіжний клуб журналістики відвідав «Книжковий фестиваль» – Chebookfest, який відбувся в Черкаській обласній філармонії. Під час фестивалю проводилися майстер-класи та б’юті-зони. А для батьків з дітьми розташувалася дитяча територія з інтерактивними іграми від міжнародного освітнього агентства ICEA, дитячого центру підготовки і розвитку «Крокодил Гена» та агентства свят «Смарагдове місто».

За словами активної учасниці клубу Тетяни Нижник, там молодь зустрілася з відомими письменниками, серед яких Дмитро та Віталій Капранови, Василь Шкляр та Назарій Вівчарник. Також члени молодіжного клубу спробували себе в ролі кореспондентів та операторів, що не так легко, як здається на перший погляд – адже потрібно було брати коментарі та враження в організаторів та учасників фестивалю. Свій відеорепортаж про відвідини опублікували Аліна Полегенька, Влад Придибайло, Анна Вчорашня та згадана вище Тетяна Нижник.

За чудову можливість відвідати цей фестиваль юнаки та дівчата дякують молодіжному проекту, що реалізовується службою у справах дітей, молоді та спорту у партнерстві з Корпусом Миру.