“Златогор” виборов золото волейбольної першості Черкас [ФОТО]

Черкаський палац спорту «Будівельник» минулого тижня приймав учасників фінальних ігор відкритого чемпіонату міста з волейболу «Златогор-Ліга». Ігри регулярного сезону розпочалися ще в листопаді, а протягом чотирьох місяців команди проводили ігри за коловою системою, визначаючи учасників фіналу. За результатами півфінальні пари утворили команди «Україна єдина», ЧІПБ, золотоніський «Златогор» та «Коло друзів».

Як повідомляють в оргкомітеті турніру, перша півфінальна гра викликала неабиякий інтерес у чисельних глядачів і виправдала їх очікування. Гарна налаштованість на гру, повна концентрація, самовідданість та палка підтримка вболівальників дозволили колективу Інституту пожежної безпеки виграти перші дві партії. Маючи в третій позитивну різницю у 7 м’ячів, в кінцівці рятувальники розслабилися і цим скористалися суперники – 25:23. У четвертій партії з боротьбою не склалося, не вийшло про що свідчить рахунок 25:15. Перелом у грі та перемоги у попередніх партіях забрали чимало сил в “України Єдиної”, тому ЧІПБ досить впевнено отримав перемогу 15:6 і вибороли право грати у фіналі.

Менш напруженою виявилася друга півфінальна гра. Значно досвідченіші гравці «Златогора» постійно контролювали хід гри і отримали перепустку у фінал завдяки перемозі з сухим рахунком.

У фінальній грі студенти намагалися нав’язати боротьбу “Златогору”, але необхідної майстерності вистачало лише моментами і тільки у другій партії, яку вони програли на “більше-менше” – 24:26.

златогор-ліга 01 златогор-ліга 02 златогор-ліга 03 златогор-ліга 04