Затримано жінку, яка намагалась збути партію наркотичних речовин [ФОТО, ВІДЕО]

В Золотоноші затримали жінку, яка збула велику кількість коноплі. Нею виявилась раніше судима 60-річна жителька одного із сіл Золотоніського району. ЇЇ було затримано в місті під час реалізації 20 стаканів зілля, за які вона отримала 7000 гривень. Відкрито кримінальне провадження.

За повідомленням обласного управління Нацполіції, перед подією місцевого райвідідлку надійшла інформація про мешканку району, яка виготовляє та зберігає з метою збуту наркотичні речовини. Правоохоронці провели контрольну закупівлю та затримали жінку в процесі збуту. Крім того, під час огляду автомобіля, на якому вона приїхала, під капотом виявили пакунок, в якому знаходилось ще близько 30 стаканів наркотичного засобу. 

Вилучені наркотичні засоби направлено на проведення відповідних експертиз. Автомобіль доставлений до Золотоніського відділу поліції.

Як повідомив т.в.о.начальника ГУНП Валентин Кожухівський, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.Триває слідство.

заримання збут 01 заримання збут 02 заримання збут 03 заримання збут 04 заримання збут 05 заримання збут 06