Санаторна школа-інтернат повернулася з нагородами із виставки “Сучасні заклади освіти”

16-18 березня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася 8-міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та 5-та міжнародна виставка освіти за кордоном «WorldEdu». Організаторами стали компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Серед учасників високу відзнаку – Диплом переможця та золоту медаль – отримала Золотоніська загальноосвітня санаторна школа-інтернат. Навчальний заклад презентував посібник «Шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо в майбутнє» (з досвіду формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота) у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота».

В цілому цього року у виставці взяли участь 785 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу (Польщі, Австрії, Швейцарії, Німеччини, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю), зокрема. Захід супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії з участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.

Наталія Строкань

 санаторна школа-інтернат