Колектор водовідведення: куди і скільки витрачено коштів? [ІНФОГРАФІКА]

Лютнева погода нарешті подарувала золотонісцям сонце та відлигу, тому на багатостраждальному колекторі водовідведення по вулиці Шевченка розпочато перші у 2017 році кроки з його реконструкції. Діяльність фахівців планували відновити ще наприкінці січня, проте тоді роботам завадили міцні морози, що повернулися на Черкащину. Нині ж синоптики прогнозують подальший поступ весни, тому найгарячіша точка міста сьогодні – район Собору.

Саме звідти, з місця масштабних аварій, що переслідували Золотоношу ще з літа, й розпочали  свою роботу комунальники. Вулиця Шевченка – головна магістраль міста, тому без транспортних проблем місцевим водіям не обійтися ще довго. Поталанило хіба що більш-менш вдалим місцем робіт нинішніх – рух повністю не перекрито, а водії мають змогу скористатися односторонніми об’їздами ділянки навколишніми вулицями.

Лютневий процес реконструкції, до речі, виконується нині підрядником в борг. Це – ті роботи, по яким компанія виграла тендер і проводяться вони в розрізі проведеної тендерної процедури. Проте кошти за виконання будуть переведені лише після їхнього завершення і надання відповідних актів. Ці акти будуть підписані авторським та технічним наглядом над об’єктом. Лише після цього кошти підуть на оплату.

Зважаючи ж палкі суперечки довкола першого траншу від Кабміну, виділеного в кінці минулого року, саме час розібратися детально, куди ж і на що саме пішли неодноразово згадані в сторонніх політичних цілях три десятки мільйонів?

колектор водовідведення 1 колектор водовідведення 2 колектор водовідведення 3 колектор водовідведення 4 колектор водовідведення 5 колектор водовідведення 6 колектор водовідведення 7 колектор водовідведення 8 колектор водовідведення 9 колектор водовідведення 10