Золотоноша говорить: Як ви відзначаєте День Святого Валентина? [ВІДЕО]

Наближається одне із найбільш романтичних свят – День Святого Валентина. До наших традицій увійшло воно не так давно, проте, як здається, доволі міцно, адже 14 лютого – це ще один прекрасний привід порадувати своїх коханих людей подарунками й сюрпризами, ще раз розповісти їм про своє кохання.

На День Святого Валентина в повітрі витають найбільш потужні вібрації кохання. І пов’язано це не з історією його виникнення, а з тим, що саме 14 лютого у всьому відчувається ніжний аромат кохання. Він лунає із безлічі листівок, милих подарунків, ніжних зізнань та пристрасних поцілунків. Варто лишень скористатися цим днем і ви будете обов’язково будете винагороджені. 

А чим є кохання і відповідні святкові дійства для золотонісців? Коли ви – одне ціле? Коли кожен день можна порівнювати із 14 лютого? Щастя на двох? Комусь для кохання вистачить однієї посмішки, а комусь потрібен цілий океан зізнань. Для щастя ж кожному достатньо лише відчути поруч биття люблячого серця. Про те, як містяни святкують День Святого Валентина та чи часто зізнаються в коханні, розповідають герої святкового сюжету “Золотоноша говорить”.

Усім читачам тим часом побажаємо кохати, закохуватись, бути чиїмось сенсом, причиною солодких снів та феєрверку почуттів, зустрічати заходи сонця й світанки з коханими. Головне – щоб ваше кохання робило вас сильнішими, хоробрішими, добрішими, а душа й серце наповнювались теплом і ніжністю! Цінуйте, бережіть і любіть одне одного!