Будинок культури привітав з Новим роком особливих золотоніських дітей [ФОТО]

Новий Рік − найзагадковіше свято, що відкриває нам світ добрих казок і чаклунства. Довірливі малюки, діловиті підлітки, серйозні дорослі і марновірні бабульки − усі з нетерпінням рахують хвилини до його настання.

У Золотоноші тривають різдвяно-новорічні свята. Вже другий тиждень актори міського Будинку культури вітають місцеву малечу чудовою концертною програмою. Учора на ялинці міського голови побувало 145 дітей соціально незахищених категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, котрі постраждали від наслідків Чорнобильської аварії, діти-інваліди, діти з багатодітних родин, творчо та спортивно обдарована дітвора.

Вони із захопленням переглянули цікаву новорічну виставу та залюбки брали участь у розвагах та іграх. Та, звичайно, найбільше раділи діти подарункам: хлопчикам дісталися автомобілі, а дівчаткам – сумки. Усі презенти придбані за кошти міського бюджету. Веселим новорічним хороводом за участю всіх казкових героїв та глядачів закінчилось свято, але казка не закінчується ніколи – вона й далі мандрує світом.

Тижневик “Златокрай”, спеціально для zolotonosha.ck.ua
Фото: Руслан Галата

yaly-nka-mis-kogo-golovy-1 yaly-nka-mis-kogo-golovy-2 yaly-nka-mis-kogo-golovy-3 yaly-nka-mis-kogo-golovy-4 yaly-nka-mis-kogo-golovy-5 yaly-nka-mis-kogo-golovy-6 yaly-nka-mis-kogo-golovy-7 yaly-nka-mis-kogo-golovy-8 yaly-nka-mis-kogo-golovy-9