Золотоноша говорить: Що і як ви даруєте один одному на Новорічно-Різдвяні свята?

Подарунки! Це слово змушує посміхнутися будь-яку людину і відразу ж згадати ту радість, котру надає не лише сам факт його отримання, проте й “солодке” очікування.

Майже всі ми в дитинстві вірили у Діда Мороза чи Святого Миколая, із чарівними почуттями в серці очікували на прихід Нового року. Татусі чи їхні друзі (часто вже й нетверезі, але така ціна акторської майстерності) діставали з шаф ватні бороди, фарбували носа буряками і перетворювались на добрих Дідусів Морозів, котрі дивовижним чином виконували найголовніші бажання і приносили найкращі подарунки.

Часи минають, поступових змін зазнає й святкова риторика українців. Хтось дотримується старих традицій, комусь до вподоби нові стандарти святкування чи вшанування своїх рідних та друзів. Що і як дарують один одному золотонісці на Новорічно-Різдвяні свята, дізнались автори проекту “Золотоноша Говорить”, розпитавши їх про найзаповітніше ще в переддень Дня Святого Миколая.

Подарунки до свят готують всі. В різних формах. Головне ж не забувати, що найголовніший подарунок, котрий існує в цьому світі – любов. В усіх її проявах. Нічого більш цінного у світі існувати й не може. Даруйте свою любов. До других половинок, до дітей, до рідних, близьких, колег. До міста та країни, в решті решт. Даруйте й не обмежуйте себе в цьому!

З Новим роком, золотонісці!