Національний олімпійський комітет надав спортінвентар п’ятій школі [ФОТО]

Всеукраїнський проект #OlympicLab побував у Золотоніській загальноосвітній школі №5. До учнів завітали стипендіат відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Олександр Гнатенко та кандидат педагогічних наук, доцент Навчально-наукового інституту фізичного виховання, спорту і здоров’я  ЧНУ Олександр Безкопильний.

Як повідомляють у обласному відділенні НОК, в рамках візиту для учнів  5 і 6 класу та вчителів фізичної культури гості провели лекцію про історію розвитку олімпійського руху, досягнення олімпійців України та Черкащини. Тема обрана не випадково, адже саме уродженець Золотоноші Микола Ріттер став першим спортсменом Черкащини, який взяв участь в перших Олімпійських іграх сучасності (1896 рік).

Учасників заходу відзначили подарунками обласного відділення Національного олімпійського комітету. Директорові ж п’ятої школи Олександру Курилу вручили спортивний інвентар, який у подальшому буде використовуватися під час уроків фізичної культури.

#ОlimpicLab – проект Молодого посла України на II зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій, який реалізується за підтримки Міжнародного олімпійського комітету та НОК України. За мету ставлять поширення олімпійських ідеалів та принципів, залучення молоді до олімпійського руху, пропаганду здорового способу життя, знайомство молоді з зірками українського та світового спорту, надбання корисних життєвих і лідерських навичок.

nok-01-870_650 nok-02 nok-03 nok-04