Золотоніський “MacCoffee” святкує своє п’яттиріччя

Сьогодні перший ювілей відзначають харчовики із заводу ТОВ «ФЕС УКР», що вже п’ять років функціонує на околиці Золотоноші. Саме цього дня у 2011 році лінія випустила перший пакетик місцевої кави. Нині підприємство виробляє продукцію під торговими марками «MacCoffee», «Петровська Слобода», «MacFito» і «MacChocolate». Завод щодня може переробляти близько 70 тон сировини, випускаючи при цьому 3 мільйони саше на добу. На підприємстві працює близько 300 осіб.

«ФЕС УКР» входить до холдингу Food Empire – одного зі світових лідерів з виробництва і реалізації розчинних напоїв, заморожених напівфабрикатів, кондитерських виробів і снеків. Виробляють продукцію відповідно до сучасних технологій, декларуючи використання виключно високоякісної сировини та матеріалів. Основні компоненти для продуктів (розчинна кава і замінники вершків) виробляються на власних заводах групи Food Empire.

Головний бренд заводу – це, звісно ж, “MacCoffee”, котрий по праву вважається провідною торговою маркою групи. Саме вона постійно займає лідерські позиції в сегменті розчинної кави 3в1 на основних ринках групи. На сьогодні золотоніський завод реалізує свою продукцію в Україні, Молдові, Грузії та Азербайджані.

Окремо на «ФЕС УКР» пишаються тим, що їхнє підприємство сертифіковане відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки харчових продуктів. Працює тут система управління якістю, яка відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2015 і система управління безпекою харчових продуктів ISO 22000: 2007 (HACCP).

maccoffee-870_650