Футболісти-юнаки розіграли Кубок Златокраю та “Шкіряний м’яч” [ФОТО]

Одразу два футбольних турніри приймав впродовж жовтні міський стадіон ДЮСШ. Юнацькі колективи навчальних закладів змагалися у традиційних Кубку Златокраю (на призи Маслоробного комбінату) та міському етапі змагань на призи клубу “Шкіряний м’яч”. Боротьба, не дивлячись на несприятливі погодні умови, була запеклою, адже витривалості та азарту юних футболістів можна лише позаздрити.

До фіналу юнацького Кубку дісталися команди третьої та шостої шкіл. В головному матчі титул вибороли хлопці із ЗОШ №3. Підопічні Руслана Ізвозчика та Володимира Тараненка перемогли своїх колег із рахунком 2:0. За бронзу боролися гімназія та друга школа. Сильнішого визначили лише у серії пенальті – третя позиція за гімназистами.

Тим часом дитячі змагання “Шкіряний м’яч” проводились у трьох вікових групах – U-10, U-11 та U-12. У наймолодшій та середній вікових категоріях першість здобули хлопчаки із СШ №1, а серед старших найсильнішим виявився колектив третьої школи.

Меценатами турнірів стали депутати обласної ради Владислав Кулініч та Віктор Полозов: кожна команда за підсумками отримала набір спортивного інвентарю.

01-870_650 02-870_650 03-870_650 04-870_650