Вареники, толока та спортивні змагання: 14 жовтня у Золотоноші [АФІША]

День захисника України, котрий від минулого року нарешті став державним святом, Золотоноша цього року відзначатиме масово та одразу у двох локаціях. Містянам 14 жовтня запропонують традиційні розваги у центральній частині міста, а також доволі нетрадиційні, але вельми цікаві змагання в парку Шевченка.

Площа перед Торговим центром о 9-й збирає золотонісців на серію розважальних та культурних заходів. Поряд із тематичним концертом та виставковою програмою, учасників свята ще й нагодують кашею та варениками. Вітатимуть глядачів з імпровізованої сцени окрім артистів МБК ще й хор ветеранів, а також дитячий колектив із Будинку школяра. Родзинка дійства – вручення бойових нагород чоловікам, котрі повернулись із війни. В ролі ініціатора свята виступають Міська рада, Виконком та громадська організація “Народна рада “Золотоноша – наше місто”.

Паралельно у парку Шевченка відбудуться змагання, котрі своєю нетиповістю та цікавістю приваблять багатьох поціновувачів спорту. Цього дня вперше у Золотоноші відбудеться справжній масовий турнір у різних категоріях для дітей та дорослих із різними вадами. Колектив Соціального центру, котрий опікується такими золотонісцями, запрошує містян відвідати свято міцності та духу, щоб підтримати тих, для кого спорт – це вже чергова важлива перемога у житті.