Футболісти 156 полку стартували у Лізі учасників АТО із розгромної перемоги [ФОТО, ВІДЕО]

У першому турі «Ліги учасників АТО – Північ» золотоніський «Зеніт» розгромив «Миротворець-Київська Русь» з рахунком 4:0. Турнір відкритий 24 вересня на центральному стадіоні у Вишневому, що під Києвом, а беруть участь у ньому шість команд учасників бойових дій на Сході країни з різних регіонів: «Купол 95» (95-а окрема десантно-штурмова бригада, Житомир), «Десна» (Чернігівська область), «Барс» (нацгвардійці із села Нові Петрівці на Київщині), «ПВК-Центр» (військово-повітряні сили, Васильків), «Миротворець-Київська Русь» (учасники АТО Київщини).

У Федерації футболу України повідомляють, що золотоніська команда, зібрана із бійців 156 полку зенітного ракетного полку почала Лігу впевнено, а тим часом у інших зустрічах «Десна» переграла «Купол-95» із рахунком 3:2, а «Барс» та «ПВК-Центр» розійшлись миром – 1:1.

 Змагання з футболу серед команд учасників АТО триватимуть до 20 листопада. Опісля переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях навчально-тренувальної бази київського «Динамо» у Кончі-Заспі. 4 грудня у столичному Будинку Офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження тавручення переможцям головного призу турніру.футбол АТОфутбол АТО