Третя школа ярмаркувала українськими смаколиками та арт-розвагами [ФОТО]

Традиційно восени у третій школі проводиться благодійний ярмарок. Такий захід, на думку організаторів, згуртовує всю шкільну родину – учнів, вчителів і батьківську громаду. На шкільному подвір’ї у цей день було не лише гамірно і метушливо, а ще і весело, і цікаво. Тут вирував справжній український ярмарок: одягнені у вишиванки дівчатка  і хлопці  у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у приготування якого було вкладено не тільки старання, вміння і працю, а ще й часточку душі кожного з учасників. Продавцями були самі діти та їх батьки– і в цьому вони проявили неабиякий хист.

zosh3-2 zosh3-3 zosh3-4 zosh3-5 zosh3-6 zosh3-7 zosh3-8 zosh3-9 zosh3-10 zosh3-11 zosh3-12 zosh3

Чого тільки тут не було: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. Дорослі та малі залюбки продавали і купували, хтось купував відразу, а хтось торгувався. Кожен хотів продати своє та купити щось смачненьке. Усіх смаколиків було не перелічити! Від їх кількості і різноманітності розбігалися  очі!

ЗОШ3 ЗОШ3 ЗОШ3 ЗОШ3 ЗОШ3

Були в асортименті й звичайні «несолодкі» страви: вареники, пиріжки, канапки у найнеймовірніших варіаціях та чудовому оздобленні, була навіть піца. До речі, саме піца  виявилася найбільшим «фаворитом» серед  юних покупців.

ЗОШ3Дівчата  8-А класу  організували  арт-флешмоб: малювали всім  бажаючим на руках різні орнаменти та дарували святковий настрій учасникам ярмарки.

ЗОШ3 ЗОШ3 ЗОШ3

Традиційно, як і кожного року, взяла участь у цьому флеш-мобі і колишня випускниця школи, а тепер мама учениці 4-А класу Блажиєвської Юліани – Блажиєвська Юлія, яка малювала всім охочим патріотичну символіку.

ЗОШ3 ЗОШ3

 

Участь у ярмарку  взяли учні всієї школи. Постаралися і діти, і їх родини  – адже на святі пропонувалися лише найсмачніші солодощі та  найоригінальніші поробки.

Тетяна Нижник, модератор веб-сайту ЗОШ №3

ФОТО: Тетяна Нижник, Сергій Фесун