Спорт та інтелект: шоста школа провела власні Олімпійські ігри [ФОТО]

Щороку до дня фізичної культури та спорту в навчальних закладах проводяться масові спортивні заходи. Не стала виключенням і ЗОШ №6, організувавши минулого тижня Олімпійське свято.

Розпочали із теорії, адже які ж Олімпійські ігри без розуміння історії їх виникнення? Про ці історичні моменти учасникам дійства детально розповіла тамтешній педагог-організатор Ірина Карпенко. Продовжилось все традиційним в таких випадках антуражем – внесення кращими спортсменами школи всім відомого прапора з п’ятьма кільцями.

У програмі спортивного форуму цього року відбулися й зміни. Ініціатор – учениця 11 класу Анастасія Артіщева, котра запропонувала додати спортивний квест «Подорож світом» для дещо молодших її колег –  учнів 7-9 класів. Найстарші школярі парами розділилися на станції, кожна з яких представляла певну країну, де проводились Олімпійські ігри, та вид спорту, що виник у цій країні. Провели й інтелектуальний конкурс на перевірку знань про учасників олімпійських ігор.

Тим часом між 5 та 6 класами відбулося шкільне змагання з футболу. При чому, брали участь в найпопулярнішому виді спорту як хлопці, так і дівчата. Для найменших одночасно відбувались так звані «Веселі старти» – серія командних естафет для учніі 1-4-х класів.

Загальний залік визначив три збірні, котрі тріумфували на Іграх 2016 року – 7-А, 9-А та 9-Б класи.

Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6 Школа №6