“Водоканал” оприлюднив графік вивезення рослинних решток

Від слова до діла остаточно перейшли золотоніські комунальники у процесі боротьби зі спалюванням листя та інших садово-городніх відходів. Кампанія триває вже місяць і весь цей час фахівці КП “Міський Водоканал”, оголосивши про безстрокову акцію, потроху вивозили з-під домоволодінь купи сміття. Умова була лише одна – зателефонувати до підприємства та приготувати матеріал для утилізації.

Дещо пригальмувався процес протягом останнього тижня, коли комунальна техніка була масово задіяна у підготовці до Дня міста. Проблем додають і нерідкі випадки небажання встановлення комунікаційного процесу з боку деяких золотонісців, адже значно легше нашвидкоруч спалити бадилля, аніж кудись звертатися і деякий час чекати. Результат – тотальна щовечірня задимленість ледь не усіх куточків міста. Не допомагають часом ані рейди, ані штрафні санкції у деяких випадках. Дійшло навіть до допомоги волонтерів у слідкуванні за паліями з повітря, започаткованого управлінням ЖКГ днями.

Разом з тим, не забувають у стані комунальників і про свої обіцянки. Вже цього тижня процес вивезення решток активізовано знову на повну потужність. Роботи вистачає, проте у КП вирішили рухатись ще далі, оприлюднивши графік відвідин спецтехнікою усіх куточків Золотоноші аж до кінця року. Наміри логічні – телефонні дзвінки виявились не завжди ефективними (причини дивіться у попередньому абзаці), тому послугу варто наблизити до споживача ще більше. Відтепер працівники “Водоканалу” навідаються також на кожну вулицю за планом. Місцевих жителів просять на визначену дату підготувати своє сміття для компактного вивезення. Мова йде про листя, бур’яни та гілля. Маршрути розплановані до кінця осені, а в КП також просять бути уважними, адже через значну завантаженість повторного вивезення не буде.