#ЗолоФест: Золотоніські дітлахи самотужки проводять локальні пісенні фестивалі [ФОТО]

Не встигла вщухнути сцена літнього театру у парку Шевченка, як юні золотонісці почали переймати досвід культурного дозвілля вже на своїх мікрорайонах. Подиву жителів будинку 156 на вулиці Шевченка недільним ранком меж не було, адже їхні діти самотужки організували для дорослих міні-фестиваль патріотичної пісні.

Про це повідомив наш читач Олексій Черкас, зазначивши, що молодь здійснила свій локальний дебют без жодної допомоги батьків. Програма була дещо ширшою за суботній крупний аналог, адже містила в собі і пісні, і танці, і декламування віршів. Усі, як і днем раніше, на патріотичну тематику.

Назвали діти свій гурт красномовно – “Краще всіх”. Хоч і не брали участі вони у суботньому Фестивалі, та для мешканців свого будинку вони справді найкращі.

Дрібними кроками та зі значним скрипом Україна змінюється. Передусім в авангарді виступають погляди на життя тих, кому через 15-20 років формувати шлях поступу свої батьківщини. Золотоноша, як бачимо, десь, в чомусь, та намагається крокувати попереду. Лишається лише побажати жителям 156-го будинку подальших успіхів у якісному формуванні сімейного дозвілля.

festy-val-shevchenka-156-01 festy-val-shevchenka-156-02 festy-val-shevchenka-156-03 festy-val-shevchenka-156-04 festy-val-shevchenka-156-05 festy-val-shevchenka-156-06 festy-val-shevchenka-156-07 festy-val-shevchenka-156-08