Гімназія провела традиційний Олімпійський тиждень [ФОТО]

Традиційно свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту, відбулося минулого тижня у стінах Золотоніської гімназії. Спортивний фестиваль давно став улюбленим для всіх школярів та вчителів, тому проводиться справно – з року в рік у перших тижнях вересня.

Атмосфера нинішніх Олімпійських ігор не відставала від попередніх, зібравши на спортивному майданчику велелюдний гурт гімназистів, які цього дня мали продемонструвати свої вміння та навички у різних видах спорту.

Урочисте відкриття свята не обійшлося без давніх тутешніх спортивних атрибутів тижня. Імпровізований Олімпійський вогонь заносив неодноразовий переможець міських змагань Володимир Луцик, а право підняти прапор Ігор надали гурту не менш успішних Євгена НазаренкаМарти Шурак, Іллі Вялкова та Аліни Коваленко.

Тонус подальшим змаганням надали напутні слова директор навчального закладу Любові Денисюк та показові виступи кращих спортсменів гімназії. Свою місію, за враженнями педагогів, виконала й ця олімпіада, вкотре стимулювавши почуття єдності, згуртованості  та дисципліни. Не менш задоволені й діти, адже не щодня випадає нагода зібратися дружним колективом у неформальній обстановці, або ж просто насолодитися товариською атмосферою.

гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія гімназія