Золотоноша говорить: Що таке патріотизм?

Сила духу, незламність та патріотизм – невід’ємні якості справжнього українця. Як справи з цими характеристиками у жителів нашого міста, у черговому сюжеті вирішили перевірити кореспонденти проекту «Золотоноша говорить».

Без перебільшення можна сказати: золотонісці – патріоти своєї країни. Але що для кожного означає це поняття? Для когось – це любов до рідної землі, для когось – співчуття і біль від втрат на війні. Хтось своєю місією вважає матеріальну підтримку знедолених. Неодноразово респонденти згадували і про дітей, котрих батьки намагаються виховувати патріотами України. На думку містян, адже лише люблячи свою країну, молоде покоління зможе змінити її на краще.

В цілому всі вірять у свою Батьківщину, у свою державу, а головне в те, що все буде добре;) Вельми позитивне та душевне відео до вашої уваги:

У п’ятницю, нагадаємо, в Золотоноші стартує масштабний Фестиваль патріотичної пісні, участь в якому візьме сотня молодих виконавців з різних куточків країни. Того дня відбудеться перший відбірковий етап. Найбільш насиченою видасться субота, котра запропонує глядачам безліч варіантів дозвілля від ранку до ночі.