ДТП у Мельниках: один боєць прооперований у Золотоноші, іншого перевезли до Черкас [ВІДЕО]

Внаслідок автопригоди у Чорнобаївському районі постраждали 11 осіб. Як з’ясувалося, ними були бійці АТО, які поверталися в Київ з Маріуполя, де поминали побратима. Потерпілих відразу госпіталізували до найближчих лікарень – двох до Золотоніської та дев’ятьох до Чорнобаївської центральних районних лікарень. Одна пасажирка, яку доставили до Чорнобаївської ЦРЛ, від отриманих травм померла. Нині ж одного з постраждалих з Золотоніської РЦЛ перевезли до Черкаської обласної лікарні. Про це  повідомив заступник головного лікаря Золотоніської райлікарні Володимир Кобаль. – передає кореспондент УНН-Центр

За його словами, причина перевезення бійця — тяжкий стан здоров’я. І ефективніше його пролікують саме в обласній лікарні. Інший боєць, якого звати Євген Українець, залишився на лікування в Золотоніській райлікарні. Він переніс політравму та операцію на черевній порожнині.

– Нині хлопець перебуває у стабільно-тяжкому стані в реанімації. Лікарі постійно за ним наглядають. Медикаментами забезпечений, — прокоментував стан потерпілого В. Кобаль.

Щодо стану здоров’я інших дев’ятьох потерпілих, яких госпіталізували до Чорнобаїівської РЦЛ, кореспонденти намагаються додзвонитися до головного лікаря. Втім, у лікарні не відповідають.