На День Незалежності у Золотоноші виступить “Теорія простору” [АФІША]

До 25 річниці Незалежності України залишилося три дні, а місцевий відділ культури завершує останні приготування до міських святкових заходів. Цього року відзначення головного дня країни буде розтягнуте на два дні, адже 23 серпня також важливий день – Державного прапора. З нагоди свята національного символу у вівторок на центральній площі відбудеться урочистий мітинг. Початок заходу – о 10:00.

Основна ж програма, що й логічно, анонсована саме на 24 серпня. Цікавих подій чимало і триватимуть вони із ранку аж до самої ночі, а охопити в теорії мають кожну вікову категорію, позаяк приємні моменти для себе цього дня знайти може кожен.

База проведення, як завжди, Парк Шевченка, котрий розпочне свою роботу вже о 9-й ранку традиційними виставками майстрів декоративного мистецтва. За годину містян кличуть на урочистий мітинг, а об 11:00 втамувати свій азарт зможуть золотоніські інтелектуали, взявши участь у святковому масовому шаховому турнірі. Одночасно на зеленій парковій зоні розпочне свою гру Муніципальний духовий оркестр.

З обіду парк розпочинає концертну програму, котра триматиме аж до глибокої темряви. О 12:00 поціновувачі матимуть змогу відвідати на літній сцені типовий в таких випадках тематичний концерт кращих колективів та виконавців міста. Естафету у дорослих ансамблів за дві години прийматимуть вже юні дарування, проводячи концерт “Ми діти твої, Україно”

О 16:00 паркову сцену штурмуватимуть золотоніські колективи східних єдиноборств, а за годину стартує естрадно-розважальний концерт.

Найсмачніший десерт для місцевої молоді готовий аж на вечір. 19:00 – початок святкового виступу рок-гурту “Теорія Простору”.