Смілива продавчиня відібрала у крадія 800 гривень зі своєї каси

800 гривень викрав чоловік з касового апарату в Золотоноші. Дії крадія помітила продавчиня, яка на виході з магазину вихопила здобич з його рук. Відштовхнувши жінку, зловмисник вибіг на вулицю та втік на своєму автомобілі. За декілька годин правоохоронці відшукали підозрюваного та доставили до відділу поліції.

До поліції звернувся охоронець одного із продуктових магазинів міста та повідомив про крадіжку. Як з’ясувалось, до магазину зайшов покупець, який купив цигарки та воду. Розрахувавшись з чоловіком, продавець на декілька хвилин відволіклась від каси, а коли повернулась, побачила невідворотнє: чоловік витяг з каси гроші та пішов до виходу. Не розгубившись, працівниця торгівлі вихопила викрадену суму, а сам винуватець події подався навтьоки власним авто.

Отримавши опис крадія та транспортного засобу, правоохоронці розпочали його пошуки. Проїздивши містом, на одній із вулиць побачили схоже за описом авто, а в ньому – і підозрюваного, 34-річного раніше судимого чоловіка.

В обласному управління Нацполіції повідомляють, що за фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.