Адмінкомісія намагається шукати компроміс між міськими «фермерами» та жителями Золотоноші

У кабінеті першого заступника міського голови Олега Масла  щоп’ятниці проводиться засідання адміністративної комісії, де розглядають протоколи порушників правил благоустрою міста. На останній зустрічі винесено п’ять адмінпротоколів.

Першою розглядалася скарга жителів вулиці Струнківська на свого сусіда через різкий запах, що виникав через забій худоби. Господар до уваги зауваження взяв та привів стан свого домоволодіння до відповідних санітарних норм. Відбувся попередженням.

У Згарях, на вул. Визволення, виявили незаконний  пункт прийому яблук. Порушниці нагадали, що згідно з правилами благоустрою Золотоноші усі пункти з прийому чи продажу продукції мають бути регламентовані погодженням міської ради. Жінка теж отримала попередження. На Благовіщенській біля недільного ринку фахівці зафіксували факт стихійної торгівлі баштанними культурами. Продавали товар на місцях паркування авто поблизу базару.

З огляду на аномальну спеку, що вирувала нещодавно у нашому місті, проблеми з чистим повітрям стали особливо актуальними, адже запах при високих температурах розповсюджується значно швидше. На території домоволодіння на Степана Разіна виявили масове утримання свиней. На специфічний неприємний запах чимало скаржились оточуючі. Все через сильну задуху, під час якої власник живності вирішив провітрити місце утримання тварин.

Окремий цікавий епізод – доведення неповнолітніх до стану сп’яніння. Ця стаття попереджень не передбачає, тому вирішили накласти на золотонісця штрафні санкції.

 

Тижневик «Златокрай»,
спеціально для zolotonosha.ck.ua