ДТП на жвавому перехресті ледь не скінчилося трагедією [ФОТО]

Не пропустивши мотоцикліста, водій маршрутного таксі ледь не призвів своєю необачністю до трагічних наслідків. Лихо трапилось 23 липня опівдні на перехресті Шевченка та Благовіщенської.

Керманич автобуса «Богдан», сполученням «Черкаси-Золотоноша», що належить ПП «Еліт-Транс», при повороті ліворуч здійснив зіткнення з мотоциклом «Viper ZS 200». Двоколісний транспорт рухався в зустрічному напрямку, а керував ним 21-річний Вадим Козік.

Внаслідок ДТП юнак отримав закритий перелом лівої стегнової кістки зі зміщенням та був госпіталізований до травматологічного відділення Золотоніської ЦРЛ. За фактом Золотоніський відділ поліції розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

вадим козік 01

Золотонісці того ж дня почали збирати допомогу для земляка через соцмережі, нині він вже знаходиться у Черкасах. За повідомленням місцевого жителя Станіслава Шабріна, окрім перелому, лікарі діагностували чисельні тілесні ушкодження, а сам потерпілий перебував у тяжкому стані. Проводити негайне операційне втручання відмовились, класифікуючи випадок як непланову операцію. Відтак хірургічне втручання запланували аж на понеділок.

– Весь цей час Вадиму просто вводили знеболюючі. В неділю ввечері йому стало дуже погано, тому був направлений до Черкаської лікарні. В обласному центрі лікарі діагностували рідину в легенях і головному мозку. Сказали, що ще б трохи і все могло б бути дуже погано, – розповідає у соцмережі Шабрін.

вадим козік 02 вадим козік 03

Нині стан Козіка вже кращий, а його родина висловлює велику вдячність всім тим, хто їх підтримав. Разом з тим, актуальність допомоги від небайдужих не втрачається досі. Перерахувати кошти можна на картку Приватбанку 4149 4978 3004 5896 (Козік Ігор Валентинович, батько Вадима)

вадим козік 04