Центром міста значно обмежать рух вантажівок

Проїзд центральною вулицею Золотоноші обмежать для вантажівок вагою більше 3 тонн. Причина – у колекторі, який постійно додає клопоту комунальникам і провалюється. – повідомляє інтернет-видання “Про все“.

Обмежити проїзд вантажівок у місті вирішили після останнього випадку, коли посеред вулиці через обвал колектора, провалилася машина.

Саме під центральною вулицею Шевченка у Золотоноші пролягає колектор. Системі, за словами золотоніських комунальників, понад 40 років і вона вже давно потребує ремонту. З цього приводу міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський звернувся до Кабміну із проханням виділити кошти на реконструкцію колектору.

– Поки що ми чекаємо на відповідь Кабміну. Нині ремонт проводимо своїми силами, однак на увесь об’єм робіт коштів не вистачить. На першому етапі необхідно десь 15-20 мільйонів гривень. Та на усі роботи коштів потрібно буде значно більше, – говорить Віталій Войцехівський. – Щоб уникнути подібних провалів надалі, ми обмежимо рух вулицею для вантажівок, які важать понад три тонни.