Благодійний забіг, бенефіс народного ансамблю: День Конституції у Золотоноші [АФІША]

Золотоноша завтра, аби дати усім можливість присвятити вихідні відпочинку, святкуватиме офіційно 20-ту річницю Конституції України. Для містян відділ культури анонсує ряд заходів у різних локаціях.

На центральній площі відбудеться благодійний забіг “Від серця до серця”. Ініційований місцевою молоддю спортивний захід покликаний не лише популяризувати здоровий спосіб життя, а й допомогти дітям. Усі зібрані на марафоні кошти надійдуть до Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини. Реєстрація учасників розпочнеться за годину до старту, обов’язковий внесок становить 20 гривень. Початок забігу – об 11:00.

У парку Шевченка, поруч із традиційною для подібних заходів виставки майстрів декоративного мистецтва, о 13:00 розпочнеться концерт місцевої молоді. Увечері – кінозал на літній сцені.

Будинок культури тим часом готується до доволі відповідальної для себе події. Цього дня бенефіс з нагоди 25-ї річниці від заснування проводитиме народний аматорський хор духовної музики “Воскресіння”. Усіх поціновувачів запрошують до МБК на 4-ту годину вечора.

День-Конституції-01 День-Конституції-02 День-Конституції-03