Золотоніських інвалідів запрошують на професійну реабілітацію до Чернівців

У місті продовжується набір інвалідів І – ІІІ груп без обмежень за віком, які не потребують стороннього догляду, на професійну реабілітацію.

Золотонісців прийматиме Буковинський міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів, що розташовується у Чернівцях. Відкриття груп та зарахування на навчання в Центр відбувається за професіями: оператор комп’ютерного набору, швачка, конторський службовець (бухгалтерія), кравець, молодша медична сестра по догляду за хворими.

За інформацією міського Управління праці, центр забезпечує слухачів комфортними умовами проживання в тримісних кімнатах та із триразовим харчуванням. Професійне навчання, заходи із соціальної, психологічної, фізичної реабілітації та медичного спостереження, проживання та харчування інвалідів у Центрі здійснюється безкоштовно.
Після закінчення навчання слухачі Центру отримають свідоцтво (сертифікат) державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації.За додатковою інформацією щодо направлення на навчання жителів Золотоноші запрошують до управління праці та соцзахисту населення (вул. Шевченка, 70 кабінет № 3, 5-39-88).
№ п/п
Фахова курсова підготовка
Термін навчання
1
Оператор комп’ютерного набору
6 місяців
2
Швачка
6 місяців
3
Конторський службовець (бухгалтерія)
10.5 місяців
4
Молодша медична сестра по догляду за хворими
6 місяців
5
Кравець
4 місяці