Золотоніська команда кіокушин карате привезла чотири медалі зі столичного турніру [ФОТО]

Не минуло й трьох тижнів після останніх змагань, як золотоніські спортсмени знову проявили свої таланти. Мова йде про відкритий турнір з кіокушин карате “Київська весна – 2016”, в якому і взяли участь наші хлопці та дівчата.

Всього на спортивний форум приїхало 180 учасників із 12 міст України. Географія різноманітна, адже в переліку лунають, наприклад, Херсон, Нова Каховка, Миргород, Полтава, Лубни тощо.

Команду із Золотоноші представляли семеро каратистів. Серед них як ті, що мали досвід турнірної боротьби, так і новачки подібних подій. За результатами змагань наш має чотири призових місця. Сріблом відзначились Віталій Луганський і Віталій Татарчук, бронзою – Георгій Дроб’язко та Артур Папоян.

Приємно запам’яталися і новачки турніру – Віктор Пересунько, Богдан Пікінер та Віталій Сушко. Хлопці, не дивлячись на відсутність досвіду, продемонстрували неабияке бажання перемогти.

кіокушин карате 01 кіокушин карате 02 кіокушин карате 03 кіокушин карате 04 кіокушин карате 05 кіокушин карате 06 кіокушин карате 07