Київський клуб волонтерів знову відвідав допоміжну школу-інтернат [ФОТО]

Київський клуб «Благость» в рамках проекту «Ангелочки» днями знову відвідав Золотоніську спеціальну школу-інтернат. Цього разу вони привезли необхідні речі в кімнату соціальної адаптації, предмети гігієни, сукні випускницям та «чарівні» фрукти дітям.

Координатори акції повністю віддались дітям, даруючи їм своє тепло та любов. Із професійним викладачем вокалу Вікторією Нагернюк діти співали, актриса Роксолана Лудин зробила малюнки на щічках. Олександр Носенко провів заняття з карате та футболу. Надувні кульки, танці, зачіски, торти – все це викликало справжній захват у дітей та вчителів.

– Як завжди, нас зустріли відкриті і життєрадісні діти, турботливі і професійні викладачі. Особлива заслуга у цьому директора Ніни Коновал, з нею школа дає все більше можливостей для розвитку дітей. Це і гуртки, і теплиці, і лікувальна фізкультура. Є чудова електропіч і пральна машина. Діти мають змогу вчитися та звикати до нормального побуту , – зазначає координатор проекту Іванна Ревенко.

Благодійники також подарували діткам християнські книжки з розповідями про Святих та яскраву дитячу Біблію. Завершальною окрасою візиту стали декоративні паперові пасхальні яйця.

a7ZcUrvdqu0 CZ7HmeZ7ruo enB_oq9Cxs8 V-1h8fDv8Ds YX3xwItG3ao

NdDr7IBF0Sc p1Tq-ERMZrI yfGSLcCUWl0

sb7U2Ty8b10