Затримано чоловіка, який вчинив крадіжку у Золотоніському барі

Раніше судимий чоловік в барі викрав у потерпілого сумку в якій знаходилось чотири мобільні телефони та фотоапарат, які в подальшому намагався збути до ломбарду. Його дії слідчі кваліфікують як крадіжка. – повідомляє СК ГУНП в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Золотоніського відділу поліції звернувся 37-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що перебуваючи у місті Золотоноша в одному із місцевих барів невідома особа викрала у нього сумку в якій знаходилось 4 мобільні телефони та фотоапарат.

Переглядаючи камери відеоспостереження в даному закладі, правоохоронці побачили на відео чоловіка, який вчинив крадіжку сумки у заявника, та впізнали в ньому раніше судимого 37-річного місцевого жителя. Підозрюваного працівники поліції знайшли за місцем проживання, де і виявили викрадені речі потерпілого. Свої дії крадій пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи, викрадене хотів збути до ломбарду.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.