Підприємці планують відкрити “зону вільного простору” для цілеспрямованих золотонісців [ФОТО]

Маргарита Січкар, енергійна розповсюджувач щастя, поділилася своїм досвідом створення  коворкінг-центру «Sчастье Hub», який вона з бізнес-партнерами відкрила у столиці. Оскільки для нашої країни це явище цілком нове, то для золотоніських бізнесменів (а їх на зустрічі у прес-залі Золотоніської гімназії зібралося аж 17!) було вельми цікаво дізнатися про унікальний столичний досвід, щоб генерувати креативні ідеї і в нашому місті.

Засновниця “щастя” в Україні розповіла про коворкінг-простір, основні принципи його роботи і про важливість подібних авторських проектів  саме сьогодні, у надзвичайно складний для України час. Передбачає це відкриття такого собі простору, що створює соціум цілеспрямованих, творчих та перспективних людей.

Отже, золотонісці перейнялися ідеєю створення своєрідного клубу діячів-однодумців, для яких можна реалізувати найкращі умови для роботи і відпочинку, а точніше – віртуозно поєднати ці два поняття в одне ціле.

У перекладі з англійської «hub» означає «перехрестя» і багато чого пояснює.

– Наш заклад – дійсно перехрестя інтересів! Саме тут у талановитих людей, які бажають бути успішними, але не мають ресурсів для реалізації своїх ідей, є унікальна можливість зустріти тих, хто цими ресурсами володіє і шукає однодумців для створення гідного проекту, – переконувала переконувала присутніх Маргарита. – «Sчастье Hub» – це місце для щасливих, для людей, які мислять масштабно, для тих, хто здатен ставити перед собою серйозні завдання і заражати своїм прагненням до успіху інших.

майстер-клас Маргарита Січкар 01 [870_650]

Закликала Січкар й до створення подібного місця і в Золотоноші, бо ми, на її думку, того справді варті. Містяни ж з подивом для себе відзначили, що й справді, кожен учасник – надзвичайно цікава людина з могутнім потенціалом ідей, бачень, перспектив і, на жаль, очевидним браком спілкування.

Насамкінець було оголошено й резолюцію: хабу і щастю в Золотоноші бути!

Наразі ведуться колективні перемовини щодо створення бізнес-клубу у Золотоноші. Одночасно матиме він й важливу соціальну функцію, адже виступатиме у ролі зони вільного простору для молоді, що бажає втілити свої знання та прагнення у «власну справу».

Огранізаторськими питаннями щодо втілення проекту та створення якісного діалогу між делегатами займеться секретар міської ради Наталія Сьомак. Вона ж і відзначає вельми позитивні враження Маргарити Січкар як від Золотоноші в цілому, так і від містян. Столичний гість була приємно здивована саме людьми. Також вражена кількістю ділових, розумних та активних людей у невеликому місті. За її словами, з такою громадою можна створити все.

майстер-клас Маргарита Січкар 02 [870_650] майстер-клас Маргарита Січкар 03 [870_650] майстер-клас Маргарита Січкар 04 [870_650] майстер-клас Маргарита Січкар 05 [870_650] майстер-клас Маргарита Січкар 06 [870_650]