Громадські активісти повертають замовникам їхні нелегальні оголошення [ВІДЕО]

Небайдужі золотонісці вирішили боротися із численними «кустарними» оголошеннями на вулицях міста власноруч. Віднині різнокольорові папірці на стовпах, парканах, під’їздах та фасадах будинків невдоволені громадяни повертають прямо до замовників.

До редакційної пошти надійшло відео від поки що невідомих ініціативних містян, котрі зафіксували на камеру мобільного телефону процес повернення купи рекламної макулатури до офісу однієї з фірм. За словами авторів, мова йде про дрібне підприємство, що надає послуги з працевлаштування українців в країнах Євросоюзу.

Під час короткого сюжету можемо спостерігати, як активіст заходить до приміщення надавача послуг та вигортає купу оголошень прямо на стіл офіс-менеджера.

Зазначають також ініціатори події, що подібна акція не остання, адже різнобарвні оголошення в усіх куточках міста неабияк набридли місцевим жителям.

– Якщо будувати дорогу в Європу таким чином, то це точно хибний шлях. Якщо робота в Європі починається із засмічення власної домівки, то мабуть і причину бід слід шукати не там. Хоч власники фірми і говорять (як, власне, і завжди в таких випадках), що нічого не знають про подібну макулатуру, ми запевняємо – акція прямої дії не остання. Ми хочемо жити у чистому просторі, – зазначають автори відео у коментарі до нього.