Брейн-ринг: Друзі та родичі Миколи Синьоока виходять у лідери [ВІДЕО]

Третій тур міського брейн-рингового чемпіонату відзначився розгромними перемогами та черговим перенесенням гри. Лідери першості – ДРС та КПП – каменя на камені не лишили від своїх опонентів, а одна із зустрічей через вагомі причини відбудеться вже у наступному раунді.

Розпочався ігровий день трохи раніше, ніж зазвичай – догравали свій пропущений поєдинок місцеві депутати та колектив шостої школи. На подив присутніх, народні обранці перемогли доволі впевнено – 3:1. Освітянам довелося лише кусати лікті через втрачені можливості, адже принаймні в одному незарахованому питанні вони банально не зорієнтувалися, давши не зовсім точну відповідь.

За підрахунками фахівців, японці щорічно з’їдають не менше 15 тисяч дерев’яних будинків. Від інтелектуалів вимагалось пояснити, яким саме чином це відбувається. Відповідь на поверхні – використовуючи свої палички для їжі. Від капітана команди Олександра Пузєєва пролунав вердикт “просто палички”, що зарахувати ведучий не міг ніяк.

Опісля, зібравшись з силами, депутати таки вирвали свою перемогу. Вони точно вказали значення давнього латинського виразу “класти руки під різки”: Олег Лисянський розповів, що така фраза означала всього лише “йти до школи”.

У решті поєдинків туру Друзі та родичі Миколи Синьоока продовжили свою тріумфальну ходу, розгромивши із рахунком 4:0 колектив Управління праці та соцзахисту. Команда вийшла на чисте перше місце і наразі має найбільші шанси на чемпіонство.

З аналогічною різницею аутсайдерів першості, Будинок школяра, перемогла команда КПП, котра міцно засіла у зоні медалей. “Вінігрет” переграв команду депутатів, а справжньою інтелектуальною “мукою” стала зустріч між студентами Технікуму ветмедицини та працівниками Черкаського навчального центру. На жодне з питань відповіді ніхто так і не надав.

Поєдинок між шостою школою та міськвиконкомом перенесено через професійне відрядження деяких членів команди посадовців.

Результати 3 туру:

ДРС – Леді і Ко 4:0
КПП – БДЮТ 4:0
Технікум – ЧНЦ 0:0
Код 7 – Вінігрет 1:3

Перенесена гра 2 туру:

Код 7 – ЗОШ №6 3:1

Брейн-ринг 03 тур

Брейн-ринг 3 тур результати