Оксана Білозір вручила родинам бійців АТО сертифікати медичного страхування [ФОТО, ВІДЕО]

Благодійний Фонд «Європейський міст» в особі його очільника, народної артистки України Оксани Білозір, завітав сьогодні до Золотоноші в рамках програми «Сім’я солдата».  Передбачає вона допомогу родинам загиблих, полонених, зниклих безвісті воїнів, учасників і ветеранів АТО. Разом із міжнародною організацією “KD Life” спільно розроблено спеціальну медико-фінансову програму, що на теренах України стартувала з  1 липня минулого року. Ставши учасником програми, члени родин військовослужбовців отримують відповідні поліси та безкоштовний юридичний супровід. Головна мета ініціативи – напряму допомогти сім’ям, що потребують чогось.

– Війна, що зачепила ледь не кожну українську родину, дасть відповідь на головне питання – бути чи не бути українській державі. Ми прекрасно бачимо що найдорожче, наймолодше, красиве, юне, молоде покоління стало на захист своєї країни. Найбільший тил для цих людей – це їхні родини, – звернулась до сімей військовослужбовців Білозір.

За словами мецената, її жіноче та материнське серце просякнуте цією темою, адже півтора роки вони займалася визволенням та адаптацією полонених. Бачила весь трагізм та біль, яку не видно нині на телебаченні чи на вулицях.

– Інколи складається враження, що паралельно існують віртуальний та реальний світи. Багато мільйонів українців, розуміючи, що йде війна, не усвідомлюють, що вона дуже близько. Що там хтось є, що там знаходяться сильні та відданні наші чоловіки й сини, – зауважила народна артистка.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вручала разом із Білозір сертифікати рідним золотоніських військовослужбовців директор місцевого заводу дитячої питної води “Еконія” Ірина Варагаш. Вона, згідно коментарів Оксани Білозір, є частиною тієї рушійної фінансової сили, що дозволяє повноцінно функціонувати організації. Завітав Фонд до Золотоноші невипадково: запрошення від міського голови Віталія Войцехівського народна артистка отримала ще під час вересневих відвідин в рамках святкування Дня Міста.

Володарі сертифікатів окрім безкоштовного лікування в рамках страхових випадків, що включають більше 200 ризків, мають право на безкоштовне медичне обстеження. Про всі нюанси містянам розповіла представник компанії “KD Life”, пообіцявши згодом індивідуально зв’язатися з кожним, а також долучатись до вирішення дотичних проблем присутніх родин.

оксана білозір сім'я солдата 1