Школярі Золотоніської СШІТ №2 власноруч влаштували масштабне свято на честь Дня Закоханих [ФОТО]

Заходи до Дня Святого Валентина у Золотоніській спеціалізованій школі інформаційних технологій №2 у цьому році пройшли особливо яскраво. Як і завжди, усі бажаючі мали змогу через шкільну пошту (виставлену скриньку для листівок-валентинок) виявити свої почуття однокласникам, друзям, учителям. Традиційним у святкуванні стало і прикрашання школи символами дня закоханих – великими серцями, майстерно виготовленим мешканцями будівлі. Чого тільки не вигадували школярі для привернення уваги: використовували фото учнів класу, аплікації з паперу, розмальованими картинками, – інформують у СШІТ №2.

Цього дня у школі з’явився справжній янгол! Він ходив по класах та роздаючи валентинки, звеселяв та вітав всіх зі святом. Конкурсна програма, бесіди, перегляди відеороликів та ігри підняли настрій кожному, адже жоден учень не залишився осторонь святкування такого доброго та чарівного свята.

05 [870_650]Учні 5-Б класу провели для своїх однокласників цікаву гру “Хто зверху” – пародію на відому телепередачу, що транслюється на одному з українських каналів. Учні самі розробили сценарій, а також з допомогою класного керівника розробили декорації. Гра проходила у декілька етапів. Так як і в однойменній телевізійній грі було декілька раундів. Дві команди – хлопців та дівчат – вгадували мелодію, збирали на швидкість слова з літер, вибирали правильну відповідь серед запропонованих варінтів. Поважне журі у складі Оксани Заєць, Сніжани Шарапи, Влади Шевченко, Наталії Назаренко та Лариси Середи допомагали визначити переможців.

03 [870_650]Цікаво пройшло свято Валентина і у 6-Б класі. Діти разом із класним керівником провели веселий квест “Поверни втрачені валентинки” – за допомогою спеціальної карти вони шукали заховані в різних місцях червоні сердечка, на яких були написані слова–підказки. Знайшовши їх, вони мали можливість скласти повідомлення про те, де знаходиться головна підказка про втрачену скриньку. Крім того, кожен учасник дійства отримував фант із завданням. Діти демонстрували не тільки поетичні, спортивні, вокальні та акторські здібності, а й свою згуртованість та взаємовиручку.

06 [870_650]Старшокласники взяли участь у загальношкільному святі «Любов об’єднує серця», виявляючи неабиякі таланти, за які одержали подарункові сертифікати. День був переповнений позитивними почуттями! Зі старшокласниками проводили свято у вигляді конкурсів для пар, взявши участь в яких вони могли показати, яка пара найцікавіша, найкреативніша, найромантичніша.

12 лютого за головний приз – романтичну вечерю в ресторані “Nord Ost” змагалось три чарівні пари: Аліна Миргородська з Богданом Каптановським, Вікторія Безпальча з Дмитром Кушніруком та Олена Марченко з Віталієм Луганським. Увазі незаледного жюрі та глядачів були представлені різноманітні конкурси. Пари представляли себе, демонстрували вміння ораторського мистецтва, проявляли свою креативнісь у конкурсі костюмів із нетрадиційних матеріалів та на завершення за допомогою конкурсу “Перевтілення” показали своє вміння господарювати. Дружня аудиторія старших класів взяла участь у художньому номері, підтримуючи свою пару та допомагаючи їй отримати найбільше балів.

Свято пройшло цікаво і весело. Кожна з пар насолодилася приємним подарунком: Віка та Дмитро отримали сертифікат на суму 200 грн для придбання продуктів харчування в маркеті “Копілка”, Аліна та Богдан – подарунковий сертифікат на суму 200 грн на обслуговування  в студії краси “Дарія Стиль”, а Олена та Віталій виграли сертифікат на романтичну вечерю та змогу брати участь у міській розважально-конкурсній програмі до Дня Закоханих.

12 [870_650]Після перемоги у шкільному святі-змаганні “Любов об’єднує серця” пара Віталія Луганського та Олени Марченко, не встигнувши оговтатись, вирушила до Будинку дитячої та юнацької творчості для участі у міській розважально-конкурсній програмі до Дня Закоханих. Там учні зустрілися ще з п’ятьма такими ж парами, які прийшли на святковий захід, щоб не тільки весело й цікаво провести час, але й позмагатися за головний приз – романичну вечерю в ресторані “Черепаха”.

За виступами конкурсантів уважно стежило прискіпливе й незаангажоване журі. Шість пар учасників із захопленням та ентузіазмом намагалися вибороти собі перемогу в безлічі конкурсів.

У підсумку змагання журі висловило велику кількість гарних та  приємних слів на адресу кожної пари-учасника. Усі були нагороджені солодкими подарунками та м’якими іграшками. А наші найщиріші та романтичніші Віталій Луганський  та Олена Марченко стали переможцями й були нагороджені романтичною вечерею в ресторані “Черепаха” з нагоди Дня Святого Валентина.
14 [870_650]