Комедію “За двома зайцями” перенесено на 4 лютого [АФІША]

Новорічно-різдвяні свята завершено, але це зовсім не означає, що культурне життя міста відправляється на заслужений відпочинок. Зовсім скоро Золотоноша продовжить свій театральний сезон, котрий доволі ажіотажно та успішно заповнив собою нішу місцевого дозвілля.

4 лютого міський Будинок культури запрошує поціновувачів театрального мистецтва на чергову постановку. О 17:00 колектив Черкаського драмтеатру презентуватиме золотонісцям комедію видатного земляка Михайла Старицького “За двома зайцями”. Згідно попередніх планів, захід мав відбутися 29 січня, проте через карантин у загальноосвітніх навчальних закладах, організатори вирішили трішки змінити дату показу.

Згідно загальновідомого сюжету, легковажний цирульник Свирид Голохвастов вирішує вигідним шлюбом виправити своє матеріальне становище. Сподіваючись на свою привабливу зовнішність, Голохвостий починає залицятися одразу до двох дівчат, але народ знає: за двома зайцями побіжиш, жодного не спіймаєш.

Комедію про міщанський побут Києва у 4-х діях представлятимуть у головних ролях актори Любов Скобель та Сергій Бобров. Квитки на виставу реалізовуватимуть за ціною 30 гривень. Деталі за телефоном 5-33-29.

За двома зайцями - актори

Нагадаємо, Золотоноша віднедавна відкрила для себе нову, театральну сторінку. Наприкінці минулого року раз на місяць актори Драмтеатру, розпочавши співпрацю з міським відділом культури, ділилися своїми надбаннями і з місцевими жителями. З аналогічним інтервалом до міста приїздив і колектив обласної Філармонії.

За словами театральних митців, котрі у жовтні відвідали Золотоніський МБК в рамках дебютного виступу, враження від будівлі дуже теплі. В першу чергу – якісне опалення і комфортні умови як для виступів, так і для їхньої підготовки. Відзначили і зал, як такий, що повністю придатний до вистав такого рівня.