Жінка, що раніше вистрибнула з вікна в Пальмірі, померла в лікарні

41-річна Ірина Дігтярен­ко із селища ­Пальміра померла в реанімації. Вона, як повідомляли раніше місцеві ЗМІ, наприкінці листопада вистрибнула із другого поверху власного помешкання. Хотіла скоїти самогубство.

— Жила разом із мамою. Часто лікувалася в обласній лікарні, бо мала психічні розлади, — розповідає секретар сільської ради Галина Макаренко журналісту Gazeta.ua. — Трохи працювала на Пальмірському цукровому заводі. Останні два роки на роботу не ходила. Постійно була у збудженому стані.

Ірина була матір’ю-одиначкою. ­2010-го її позбавили батьківських прав через стан здоров’я. Донька 13-річна Маргарита і син 10-річний Богдан живуть у будинку сімейного типу.

— У квартирі був постійно безпорядок, речі розкидані. Син і дочка — від різних чоловіків. За гроші, що отримувала на дітей, купувала собі круті телефони. Сама була дуже худа. Діти часто голодували.

— Ніякої записки перед самогубством Ірина не залишила. Наклала на себе руки через загострення хвороби. Була сама в квартирі. Може, їй щось привиділося. Лікарі виявилися безсилі. У неї почки отказали.

Організувати поховання допомогли односельці.