Футзал: дубль Луганського приносить “Спартаку” перемогу [ФОТО]

“Cпартак” піднімається турнірною таблицею. Після невдач команда знову перемагає і цього разу – сильного суперника. “Мошни” не зовсім налаштувалися на цей матч, проте і в “Спартака” був далеко не оптимальний склад. Втім, у золотонісців таки було більше сил і команда виглядала свіжішою. Вже в першому таймі “червоно-білі” відірвалися в рахунку на два м’ячі. Дубль у свій актив записав молодий Євген Луганський, – повідомляє Черкаський спорт.

Ще до перерви “Мошни” один м’яч відквитали і продовжили атаки вже у другій половині зустрічі. Однак так просто пройти захист суперника не вдавалося. Весь другий тайм вони провели в атаках, а “Спартак” – на контргрі. І в команди це вдалося. Свої ворота вберегли від голу і знайшли помилку суперника.

Гравці “Мошен” більшу частину часу грали з п’ятим польовим (місце граючого кіпера зайняв Максим Дорош), однак розіграти комбінацію “до вірного” не вдалося. За майже три хвилини до кінця команда обрізалася й Денис Бреус миттєво за це карає. У підсумку 3 : 1, логічна перемога “Спартака”, який готовий боротися за медалі.

Спартак – Мошни 3:1

Голи: Луганський (2), Бреус – Хрипченко.
Попередження: Міхновський – Дорош В., Дорош М.

вища ліга 5 тур

Спартак - Мошни 1 Спартак - Мошни 2 Спартак - Мошни 3 Спартак - Мошни 4 Спартак - Мошни 5 Спартак - Мошни 6 Спартак - Мошни 7 Спартак - Мошни 8