Відкриття мультимедійного класу у гімназії [ВІДЕО]

У приміщенні гімназії імені Семена Скляренка сьогодні провели церемонію відкриття сучасного інтерактивного кабінету інформатики. 15 планшетів ZnayPad, інтерактивна дошка, проектор, ноутбук, система керування Mythware та реалізація процесу онлайн-навчання – все це стало результатом плідної і згуртованої роботи батьківського та педагогічного колективів.

Програма заходу передбачала досить нестандартні, як для Золотоноші, підходи. Для запрошених гостей господарі запропонували розширену прес-конференцію, під час якої учасники, окрім головної теми дня, обговорювали нагальні нині питання інформатизації освіти. Піднімалось і питання актуальних для міста тенденцій до трансформації лідерства у процесі управління навчальними закладами. Адже, протягом декількох останніх років місцева освіта згуртувала навколо себе доволі потужну команду небайдужих золотонісців. Важливий фактор – батьківська громада міста, котра відіграє надважливу роль у створенні сприятливих для навчання умов.

Читайте про подію у текстовому варіанті матеріалу – Для учнів Золотоніської гімназії відкрили мультимедійний клас [ФОТО], або ж переглядайте відео.