Малюків шостої школи посвячували у першокласники [ФОТО]

У загальноосвітній школі №6 відбулося радісне, по-домашньому тепле свято. Після кількох місяців навчання маленьких першокласників, яких прийняв до своїх обійм навчальний заклад, посвячували у школярі.

Теплі слова вітань лунали від директора школи Олександра Пузєєва та перших учителів – Галини Карлик та Юлії Карасенко. Поділилися своїм досвідом навчання у школі досвідчені п’ятикласники, пообіцявши допомагати малечі в будь-яких ситуаціях. А казкові герої Мальвіна та Буратіно провели з дітьми цікаві й повчальні конкурси.

Та все ж найбільше чекали батьки виступів своїх дітей. Першокласники у віршованій формі пообіцяли «добре вчитись і ніколи не лінитись, педагогів шанувати і оцінки гарні мати». Мами вручили дітям свіжоспечений коровай. Веселим дитячим пісням у виконанні найменших школяриків щиро аплодували гості  – вихованці дитсадка «Веселка», які, незважаючи на дощ, теж завітали на свято.

Наприкінці  всім першокласникам було вручено символічні «золоті» медалі. Учителі ж сподіваються, що школа подарує їм міцні знання, навчить дружити, наповнить кожен день навчання радістю.

зош№6 1 зош№6 2 зош№6 3 зош№6 4 зош№6 5