Міні-футбол: перший раунд – перша несподіванка [ФОТО]

Не зважаючи на рясний дощ, котрий йшов протягом цілої суботи, на міському стадіоні відбулися матчі 1/8 фіналу Кубку Золотоноші з міні-футболу. 16 команд за не зовсім сприятливої погоди виборювали путівки у наступне коло, котре розпочнеться вже завтра.

Відкривали турнір “спартаківці”. Розділившись на два колективи, усі “червоно-білі” успішно виконали свої задачі. Команда “Спартак-1”, за яку грають Крикун, Труба, Зоря, Бреус, Гринець та Міхновський, каменя на камені не лишила від футболістів з села Коврай – 8:0. Одноклубники зі “Спартака-2” – Кулинич, Омельяненко, Литвиненко, Іскра, Дробітко, Луганський, Безпрозванний, Педченко, Хомут – також впевнено перемогли. Їхній опонент – молоді гравці ДЮСШ-3, котрі замінили анонсовану “Юність”.

У більшості матчів сенсацій не сталося. “Лиса Гора” логічно перемогла юнаків із ДЮСШ-2, “Арсенал” – їхніх одноклубників із ДЮСШ-1, а “ЗМК-Златокрай” вирвав перемогу у чапаєвської команди “Дніпро”. Битва аутсайдерів цьогорічної вищої ліги Золотоніщини завершилась тріумфом “Богуславця”, а гравці “Профіспорту” обіграли своїх одноклубників-ветеранів.

Сенсація сталася у п’ятому матчі ігрового дня. Бронзовий призер районної першості та півфіналіст Кубку – “Гельмязів” – поступився з рахунком 1:6 абсолютним дебютантам золотоніського футболу – “Військовій частині”. Військовослужбовці, нещодавно передислоковані до нашого міста, дали бій і тим цікавіше буде спостерігати за ними далі.

Завтра відбудеться три матчі 1/4 фіналу. “Профіспорт” не повинен зіткнутись з проблемами під час матчу з “Богуславцем” (поєдинок чемпіона та команди, що посіла останнє місце на минулій першості у “великому” футболі), “Військова частина” намагатиметься закріпити свій успіх у поєдинку з “Лисою Горою”, а третю путівку виборюватимуть “Арсенал” та “ЗМК-Златокрай”. Початок ігор о 12:00.

Матч “Спартак-1”-“Спартак-2” відбудеться у четвер, о 18:00. Причина – перший тур відкритого чемпіонату Черкас, в якому приймає участь “червоно-біла” команда. Якраз завтра турнір і відкривається.

міні-футбол 1-8 01 [870_650] міні-футбол 1-8 02 [870_650] міні-футбол 1-8 03 [870_650] міні-футбол 1-8 04 [870_650] міні-футбол 1-8 05 [870_650]